Praktijkdag Wilde eend, 10 maart 2018

Kwetsbaar vanzelfsprekend is de ondertitel van de Praktijkdag Wilde eend op zaterdag 10 maart 2018.

Een bijzondere zoektocht, dat was het.. Eenjarige twijgen zoeken voor het vlechten van eendenkorven. Bosjes genoeg maar geschikte bosjes met de voldoende soepele eenjarige tenen hebben we niet kunnen vinden. Achterstallig onderhoud en het verdwijnen van de functionele prikkel deze bosjes te behouden (We hebben de twijgen niet meer nodig) spelen ons nu parten.

Dit, en ook de zo gewone Wilde eend, vertelt een verhaal over het veranderende landschap. Een verhaal over de relatie tussen landschap, natuur en mens. Deze mooie confrontatie heeft geleid tot het vormgeven en organiseren van de Praktijkdag Wilde eend: Kwetsbaar Vanzelfsprekend.

Praktijkdagen zijn een initiatief van Stichting Landschap op je Bord en gaan altijd over de relatie tussen landschap, natuur en mens. Via deze link tref je de folder met achtergrond en praktische informatie over deze Praktijkdag aan. We heten je van harte welkom op 10 maart!

Lees over het hoe, waarom en wat van deze Praktijkdag in de brochure: definitief Praktijkdag wilde eend

Aanmelden kan nu via hiske@conpuls.nl. Vragen? Aarzel dan niet contact op te nemen via hiske@conpuls.nl of 06 17391430.

wilde eend lijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s